SANT JORDI INFANTIL SALUDABLE


A continuació trobareu diferents opcions per aquest 2012 que ens parlen d’Alimentació recomanats, però encara no llegits, per Rosa Baró Vilà
Bon Sant Jordi!!!



Títol: La Filomena Llaminera

Fitxa tècnica:
Data de publicació: Març del 2012
Idioma: Català
ISBN: 978-84-15456-06-3
Editorial: Cossetània
Preu: 13,50 €

Un llibre per a l'educació en la salut que ens proposa receptes de postres, esmorzars i berenars saludables i altres consells culinaris per a pares i fills
Sinopsis:
Un llibre on és potència especialment el valor nutritiu i saborós de plats llaminers, senzills i divertits, que poden formar part d'una dieta sana i equilibrada. aquesta obra pot contribuir, també, a l'educació del paladar dels infants, una tasca per a la qual són necessaris temps i dedicació i que és vital per al desenvolupament físic i emocional dels fills.
Autora: Josefina Llargués
Mestra d'Educació Especial, Llicenciada en Psicopedagogia, logopeda, postgraduada en Psicopatologia Clínica i màster en Salut i Nutrició.


Títol: La petita ciència de la salut
Fitxa tècnica:
Data de publicació: 04/03/2011
Idioma: Castellà
ISBN: 978-84-08-10067-6
Editorial: Planeta
Preu: 18,90 €

Un llibre per ensenyar a nens i no tan nens a viure una vida saludable i fomenta hàbits saludables com el menjar sa i el llegir
Sinopsis:
Un llibre centrat en els hàbits saludables i l’alimentació, que ofereix solucions i consells sobre la importància de la higiene, el descans i les necessitats nutricionals i un autotest sobre hàbits saludables.
Autor: Dr. Valentí Fuster
Director general de l'Institut Cardiovascular de l'hospital Mount Sinai de Nova York i del Centre Nacional d'Investigacions Cardiovasculars (CNIC) a Espanya. Integrar la investigació amb la promoció de la salut a través de l'educació de la població.

Títol: L’Alimentació al teu abast
Fitxa tècnica:
Data de publicació: 07/09/2010
Idioma: Castellà
ISBN: 978-84-9754-462-7
Col·lecció: Oniro
Preu: 9,95 €

Un llibre sobre la importància de mantenir una alimentació sana i equilibrada, gaudint dels aliments. Recomanat a partir de 7 anys
Sinopsis:
Un llibre que ens resolt preguntes com les següents: Per què prefereixes menjar patates fregides en lloc d'endívies? Per què diuen que cal prendre fruita i verdura cada dia?
La resposta a moltes d’aquestes preguntes és: Per créixer, per tenir forces i per no caure malalts, necessitem menjar diverses vegades al dia i consumir una mica de tot. Si aprens a conèixer millor els aliments i a cuinar tu mateix, menjar sa es convertirà en un plaer.
Autor: Michèle Mira Pons
Periodista independent, té passió pels temes del medi ambient i la sanitat pública i per tot allò relacionat amb els canvis en la nostra manera de viure.


Títol: Els consells de la Nutrinanny
Fitxa tècnica:
Data de publicació: Febrer del 2012
Idioma: Català
ISBN: 978-84-6641-466-1
Editorial: Columna
Preu: 17,90€

Llibre de consulta ràpida i fàcil orientat a aconsellar els pares amb fills entre 3 i 12 anys en qüestions alimentàries quotidianes
Sinopsis:
Un manual de consulta per a pares que busquin respostes i solucions senzilles als problemes quotidians de l'alimentació dels fills. Un acte quotidià, que s'ha de fer uns 5 cops al dia i cal fer amb previsió, planificació, organització, imaginació i paciència perquè és una tasca molt difícil, tot i que, apassionant i satisfactòria. Els consells que dóna l'autora estan basats en estudis científics.
Autora: Lucía Bultó.
Tècnic Superior en Dietètica i Nutrició. Diplomada en Dietètica Superior per la Universitat de Nancy, França. Membre de l’Associació Espanyola de Dietistes Nutricionistes. Dirigeix el Centre d'assessorament en Dietètica i Nutrició, a Barcelona, des de 1991.

Comentaris