5 CLAUS PER A LA INNOCUÏTAT DELS ALIMENTS - OMS

  1. MANTINGUEU LA HIGIENE
  • Renteu-vos les mans i totes les superfícies, estris i equips
  • Protegiu la cuina d'insectes, mascotes i d'altres animals
  1. SEPAREU ELS ALIMENTS CRUS DELS CUITS
  • Separeu els crus dels cuits, amb recipients, equips i estris separats
  1. CUINEU ELS ALIMENTS COMPLETAMENT
  • Cuineu completament els aliments per assegurar que arribin als 70ºC
  1. MANTINGUEU ELS ALIMENTS A TEMPERATURES SEGURES
  • No deixeu aliments cuits a temperatura ambient i conserveu-los preferentment sota els 5ºC
  • No descongeleu els aliments a temperatura ambient
  1. UTILITZEU AIGUA I ALIMENTS SEGURS
  • Utilitzeu aigua de xarxa potable
  • Renteu les fruites i les hortalisses minuciosament, especialment si es consumeixen crues
  • No utilitzeu aliments després de la data de venciment

Comentaris